Lusi Oldschool motorshow #2

lauantaina 20.05.2023

Vidnäsin kartanolla

Lusin kyläyhdistys ry järjestää vanhojen, katseenkestävien, legendaaristen ja näkemisen arvoisten harrastekulkupelien kokoontumisen Vidnäsin kartanon alueella. Tapahtuma järjestetään toista kertaa. 

Riivattu riihi ja Kahlittu kaivo 2022 


Vidnäsin kartanon riihi on jälleen vallattu ja olennot tuonpuoleisesta ovat tulleet takaisin.

Mitä on luvassa:

Riivattu riihi on täysin ainutlaatuinen kauhuteemainen tapahtuma. Riihi sisältää yli 100 käsintehtyä hahmoa/teosta. Riivattuun riihen on käsikirjoitettu tarina, joka kulkee samaan tahtiin kuin seikkailu riihen sisällä etenee. Tarina pitää sisällään arvoituksen, joka tulee ratkaista. Vihjeitä ja koodeja ratkaisuun on piilotettu riiheen.

Luvassa on aitoa jännitystä, yllätyksellisyyttä, tehtävän ratkaisua ja tämä kaikki huikeassa kauhuteemaisessa lavastuksessa.

Pääset siis itse sisälle omaan kauhuelokuvaasi. Pystytkö voittamaan pelkosi, ratkaisemaan lukot ja kahleet päästäksesi riihestä ulos?


Tapahtuman on suunnitellut ja toteuttanut Kupari ja Pilli Oy

Kiitämme yhteistyöstä 2x hullut Hultmanit


Alueella oli monenlaisia moottorikulkuneuvoja
Alueella oli monenlaisia moottorikulkuneuvoja

Noutajakoirat

Noutajakoirat ja heidän omistajansa ovat kokeneet Vidnäsin kartanon alueet loistavaksi, sillä meiltä löytyy joki, järvi, kosteikkoa, rantaviivaa ja peltoa jossa on hyvä testata noutajakoirien toimivuutta.

Noutajakoira kilpailuita on järjestetty 2021 ja 2022.

Riivattu riihi ja Kartanon kummitus 2021 

Tapahtuma voitti PATE-palkinnon (ParasTekoHeinolassa2021)

Lusi Old School Motorshow 2022

Lusin kyläyhdistys ry järjesti yhteistyössä Vidnäsin Kartanon kanssa motorshow päivän 21.5.2022 Näyttelykalustoa oli paikalla runsaasti, kuin myös yleisöä. Tapahtuma sai positiivisen vastaanoton.